Organigrama

Mesazh i presidentit

  • Ne besojme se jemi nje ekip fitimtaresh dhe mund t'ja dalim me sukses misionit tone.

    “Ne ndërtojmë rrugët e së ardhmes”

    Pellumb Salillari
    President i Salillari shpk